Tuesday , 28 April 2015
Terkini
Home » Produk Lain » LiverPro™ » Keajaiban Pembersihan Hati dan Hempedu LiverPro™
Keajaiban Pembersihan Hati dan Hempedu LiverPro™

Keajaiban Pembersihan Hati dan Hempedu LiverPro™

Kisah di Sebalik Tabir LiverPro™

Hati merupakan organ detoxifikasi terbesar dalam badan manusia. Ia umpama sebuah kilang biokimia yang kompleks dan terlibat dalam hampir setiap aspek proses badan. Prubatan Cina tradisional yang berusia 5000 tahun memerikan hati sebagai “Ketua Tentera” yang bertanggungjawab dalam aliran tenaga (Qi) dalaman dan sistem imun badan. Galen of Pergamon (AD 129-199), seorang ahli falsafah ROM yang termashyur mengganggap hati sebagai asas kehidupan yang saling berhubung dengan cecair badan, organ dan kumuhan (toksin)

Selepas bertahun-tahun penyelidikan, tercipta LiverPro™ melalui gabungan hikmah perubatan purba dan penggunaan teknologi NASA, dengan kepercayaan bahawa hati dan hempedu yang tersumbat adalah punca utama penyakit dan pertumbuhan sel yang abnormal.

Kini, LiverPro™ bukan sahaja dikenali sebagai regimen pencegahan terbaik dan penyelamat pelbagai jenis penyakit berkaitan dengan darah, hati, hempedu serta penyakit kronik, tetapi juga bertindak sebagai pengaktif kesihatan dan saluran pencapaian kesihatan holistik!

liverpro_complete

Kepentingan Pembersihan LiverPro™

Pada masa sekarang, diet dan gaya hidup tidak sihat merupakan fenomena yang biasa. Namun begitu, fenomena ini menjadi lebih membimbangkan dengan kepesatan perkembangan teknologi serta peningkatan toksin dalam kehidupan kita. Toksin-toksin ini telah membebankan hati dan menyebabkan berlakunya kesumbatan saluran hati. Jesteru, hati sebagai organ penyahtoksin terpenting, kini menjadi orgam yang paling bertoksik!

LiverPro™ ialah kaedah pembersihan hati yang selamat dan berkesan. ini kerana ia mampu mempercepatkan penguraian toksin serta melegakan otot hati dan saluran hempedu bagi melancarkan pengeluaran batu karang daripada badan. Pembersihan hati yang berkesan adalah cara yang baik bagi mengembalikan kesihatan kita! dengan ini, kami berharap bahawan semua pengguna LiverPro™ mampu mencapai dan mengekalkan kesihatan serta kerohanian hidup yang optimum.

progress-of-liver-damage

gallstones1

 

Product Info: LiverPro™ here

Online Support

Ingin dapatkan produk daripada kami ?
Hubungi Call/SMS HOTLINE B17 016-733 7380 untuk info lanjut & pembelian.
Kami sedia membantu, insyaAllah.

Leave a Reply

Or
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE