Tuesday , 28 April 2015
Terkini
Home » Produk Utama » Amygdalin
Amygdalin

Amygdalin

Apa Itu Amygdalin?

Amygdalin (makanan tambahan yang diekstrak daripada biji buah-buahan) adalah agen semula jadi dengan fungsi “chemotherapeutic” yang dijumpai dalam lebih 1,200 tumbuh-tumbuhan, terutamanya dalam biji buah-buahan yang sama seperti pic, aprikot, plum dan epal. Juga dikenali sebagai Laetrile, Vitamin B-17 atau Amygdalin.
Oleh kerana sifat-sifat produk ini, ini adalah cara yang paling biasa untuk menggambarkan penggunaan amygdalin: mengubati rawatan Alternatif, ubat alternatif, ubat alternatif atau semula jadi. Dianggap sebagai ubat semulajadi, Vitamin b-17 yang juga dikenali sebagai Laetrile atau Amygdalin digunakan pada proses chemotrapeutic asli dan sebagai rawatan pencegahan bagi beberapa penyakit manusia .

 

Apakah kegunaan Amygdalin?

Penggunaan utama untuk amygdalin dalam rawatan kanser, adalah untuk mengurangkan saiz tumor dan merebak selanjutnya. Amygdalin turut membantu mengurangkan kesakitan yang kadang-kadang akibat proses sel kanser menular . Kegunaan lain yang dilaporkan untuk amygdalin/laetrile telah dalam rawatan tekanan darah tinggi dan sakit sendi.

 

Amygdalin dalam bentuk tablets?

Info lanjut tentang tablet boleh didapati di <sini>

Online Support

Ingin dapatkan produk pencegahan kanser dan penawar kanser Vitamin B17?
Hubungi Call/SMS HOTLINE B17 016-733 7380 untuk info lanjut & pembelian.
Kami sedia membantu, insyaAllah.

Leave a Reply

Or
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE